Zeer tevreden over mijn inbouwreservoir van Toiletmarkt

Logo-Toiletmarkt

Mijn inbouwreservoir was een aantal dagen geleden kapot gegaan waardoor ik met spoed op het internet op zoek ging naar een nieuw inbouwreservoir.

Na een zoektocht terecht gekomen op de website van Toiletmarkt

Toen ik op het internet op zoek ging naar een inbouwreservoir kreeg ik zeer veel zoekresultaten van bedrijven dat inbouwreservoirs aanbieden. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Toiletmarkt mij het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk zeer goed en vooral erg overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden voor wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf meer dan 40 jaar ervaring heeft. Ook staat er op de website vermeld dat wanneer je een bestelling voor 15.00 uur afgerond het de volgende dag geleverd wordt. Dit sprak mij zelf super erg aan waardoor ik besloot om een kijkje in het assortiment te nemen. 

toilet

Zeer gemakkelijk om te plaatsen met behulp van de handige montage instructies 

Het bedrijf biedt een zeer groot aanbod aan waardoor ik erg veel keuze had tussen zeer veel verschillende inbouwreservoirs. Nadat ik een aantal inbouwreservoirs met elkaar had vergeleken besloot ik om over te gaan tot een aankoop. Mijn aankoop werd de volgende dag al geleverd en as door middel van de montage instructies erg gemakkelijk om te plaatsen.