Yels.nl: creëer jouw thuis, morgen al in huis

Had u al wel eens Yels.nl gehoord? Dat is een online warenhuis dat tot voor kort voornamelijk eetkamerstoelen in zijn assortiment had. Maar daar komt verandering in!
In deze blog ga ik u vertellen over Yels en over wat deze spannende verandering in houd.

Yels.nl

Yels is een online warenhuis dat voornamelijk eetkamerstoelen aanbied. Hun assortiment is echt onvoorstelbaar breed. Zij hebben stoelen in zeven verschillende stijlen en ook nog eens in wel elf verschillende mooie kleuren! Zij staan ervoor dat al hun stoelen een goede kwaliteit en comfort hebben en er ook nog stijlvol uit zien. Eén van hun krachten is dat uw bestelling de volgende dag al bij u thuis word afgeleverd.

Tromgeroffel

Maar nu zit er iets nieuws aan te komen. Er komt een uitbreiding van het assortiment. “En wat komt er dan?” hoor ik u denken. Nou dat zal ik u vertellen. Zij zullen ook buffetkasten gaan verkopen! Het gaat om hele mooie kasten in verschillende stijlen, uitlopend van de klassieke buffetkast zoals jij en ik deze gewend zijn tot wat modernere versies, met onder andere invloeden uit de vintage stroming. De kasten zijn verkrijgbaar in standaardmaten zoals 160cm breed maar zij zullen ook te krijgen zijn in maatje olifant, bijvoorbeeld 230cm breed. Qua ontwerpen zal er heel veel mogelijk zijn en ook zijn er meerdere kleuren waar u uit kunt kiezen.

Het fijne hieraan

Een buffetkast staat mooi in de woonkamer, maar staat ook erg leuk en gezellig in de keuken. Laten dat nou ook precies de plekken zijn waar uw eetkamerstoelen komen te staan. Nu u deze twee grote aankopen samen kunt doen, met een gezamenlijk interieuradvies, kunt u deze meubels optimaal op elkaar afstemmen waardoor het resultaat gegarandeerd mooi zal zijn!

Ik zou zeggen, houd Yels.nl goed in de gaten want hier gaan mooie dingen gebeuren!