Wil jij glasfolie of plak het zelf raamstickers op de deur?

raamdecoraties_full_colour_folie_foto-200x150Goedemiddag beste lezers, fijn dat jullie weer de tijd vrij nemen om een artikel van mij te lezen. Zoals mijn trouwe lezers weten ben ik echt een levensgenieter. Ik probeer mijn omgeving dan ook zo mooi en kleurig te maken zodat ik altijd positief blijf. Ik heb ook veel verstand van verbouwing en wordt hier dan ook regelmatig voor gevraagd. Ik zit dan ook in een leeftijd waar veel van mijn vrienden op zich zelf gaan wonen of met hun vriend of vriendin. Zo had ik laatst weer een goede tip gegeven aan een vriendin van mij, deze ga ik nu ook gelijk met jullie delen. Hebben jullie er al eens over nagedacht om jouw huisnummer op een originele en mooie wijze te laten bedrukken, of plak het zelf raamstickers. Dit moet je dan doen op raamfolie (ook wel glasfolie genoemd), wanneer je dit voor een goedkope prijs wilt doen, moet je bij plakhetzelf.nl zijn! Ik zelf heb al meerdere soorten folie hier besteld, en was steeds zeer tevreden mee. Maar terug naar het bedrukken van jouw huisnummer, logo of quote kan ook. Je moet hier dan wel letten op een aantal dingen.

Raamfolie opmeten

plakhetzelf-logo-raamfolie-1000

 

Wanneer je het raam gaat opmeten waar je de raamfolie of met plak het zelf raamstickers jij zowel van de hoogte als breedte één centimeter van af moet trekken. De reden hiervoor is dat je dan rondom jouw raamfolie 5mm speelruimte hebt. Op deze wijze komt de raamfolie op een ‘zwevende’ wijze op het raam te zitten. Alle soorten raamfolie van Plakhetzelf kun je eenvoudig aanbrengen zonder bellen of blazen. Dus wil jij ook iets origineels voor jouw huis zoals zandstraalfolie, bezoek hun website eens voor de mogelijkheden.

raamfolie-naam-gesneden-voordeur-schuurdeur-200x150