Weet u al welke sierstenen u gaat leggen?

Het aanbod van sierstenen is erg uitgebreid. Dus wij kunnen goed begrijpen dat een keuze maken nogal moeilijk is! De eerste stap voor het kiezen voor de juiste stenen is om te kiezen welke grootte u wilt toepassen. Wanneer u kleine steentjes van een paar millimeter wilt toepassen, kunt u een groot gedeelte van de sierstenen eruit filteren. Vervolgens gaat u kijken naar de kleur en dan blijven er nog maar een paar over. Wij hebben twee aanraders voor u. De Basalt split is de eerste. De Basalt split is erg voordelig en heeft een gave licht zwarte kleur. Bestel Basalt split kopen bij Siergrind33. Daarnaast raden we u voor grind de Limburgs grind aan. Vele verschillende soorten tinten in een type. Ideaal voor het toepassen in de voortuin.

Siergrind33

Wanneer u het split besteld bij Siergrind33.nl doe u dit met de allerbeste service. Bent u bijvoorbeeld niet tevreden over de split? Dan kunt u het split, zonder reden van annuleringen, retourneren. Daarnaast is het ook zo dat u (geheel gratis) een handvol split stenen kunt ontvangen. Zo kunt u vanuit het gemak van uw eigen huis de kleur vergelijken en bekijken. Wilt u liever het complete aanbod van Siergrind33 bekijken? Dan kunt u ook een afspraak maken om de split te bekijken in het magazijn. Daar wordt u door een van de medewerkers rondgeleid en kunt u het complete aanbod kijken. Let op, het magazijn bezoekt u wel alleen op afspraak. Dit omdat er in het magazijn door de dag heen niet altijd iemand beschikbaar is. Gaat u binnenkort een afspraak inplannen?

 

Naast het split en grind kunt u in het aanbod van Siergrind33 ook beton zand of tennisbaan gravel bestellen. Het betonzand en metselzand is ook gewoon te leveren in big bags en kleine zakken. Tennisbaan gravel in het assortiment van Siergrind33 is goedgekeurd voor het gebruiken op Europese tennisvelden. Dankzij de keurmerken mag het gebruikt worden. Bekijk snel de rode tennis gravel of de zand en bestel deze, net zoals split, eenvoudig en snel online.