Wat neem je mee naar de sauna?

Al die tijd kon je helaas niet genieten van een heerlijk wellness dagje, maar nu mogen we weer allemaal heerlijk gaan ontspannen. Ben jij een van de gelukkige die binnenkort een wellness dagje op de planning heeft staan? Lees dan gauw verder, zodat jij op de dag zelf niks kan vergeten. Het ligt er natuurlijk aan of je helemaal alleen gaat of met iemand anders, maar in dit artikel gaan wij er even vanuit dat je samen met iemand anders naar de sauna gaat. 

Wat moet je absoluut niet vergeten mee te nemen?

Vaak gaat men gehaast de deur uit en al helemaal in de ochtend van je wellness dagje, hoe typisch! Door deze stress worden er vaak spullen vergeten mee te nemen, nou kan je veel spullen kopen bij de incheckbalie, maar fijn voor je portemonnee is het niet. Als je daar de sauna gaat dan weet je je in principe dat je er naakt bent, letterlijk en figuurlijk, soms kan het zo zijn dat het badpakkendag is of iets soortgelijks. Speciaal voor jou als je net zo als ik een warhoofd bent, dan moet je onderstaand lijstje goed bewaren:

  • Schrijf alles op wat je mee moet nemen en vink af van wat er mee is. 
  • Je komt de sauna niet in zonder badslippers en handdoeken, zorg daarom altijd voor een eigen badlaken, zodat je die niet hoeft te kopen. 
  • Neem altijd een badjas mee, heb je die niet schaf dan een badjas dames aan, want niet alleen kan je die gebruiken voor de sauna maar ook heerlijk voor thuis
  • Vergeet niet om comfortabele kleding mee te nemen, zoals een cosy huispak voor als je weg gaat van de sauna en nog een stukje naar huis moet rijden.