Wat kost een uitbouw

Mijn broer heeft laatst een uitbouw laten maken door Verbouwaanvraag.nl. Het is erg netjes afgehandeld de kosten van de uitbouw van de woning waren ook niet overdreven duur met wat ik in ogen had. Het team was erg aardig en we konden er goed mee opschieten. Ook dachten ze goed mee en hebben de klus echt top afgehandeld.

logo-1-300x65

Ik heb aan hem gevraagd wat kost een uitbouw? Aangezien ik er zelf aan zit te denken om er ook een aan te schaffen bij Verbouwaanvraag.nl. Dus heb ik het formulier op de site ingevuld.

Binnen een aantal dagen kreeg ik een telefoontje van een van de aannemers die een afspraak wou inplannen om een kijkje te komen nemen naar de gevel en om te bespreken uit welk materiaal en hoe ik de uitbouw wil hebben. Ook hebben we de kosten van de uitbouw besproken. Aan het einde van het gesprek hebben we ingeplant dat de start over twee weken is aangezien dit het besten uitkomt voor mij.

Ook heb ik samen met een aantal werknemers gekeken hoe groot de uitbouw zou gaan worden en hoe ik deze wou hebben. Op mijn info hebben ze een ontwerp gemaakt en deze is door mij goed gekeurd. Binnenkort komen ze de uitbouw bouwen. Ik heb zelf aangeboden om ook mee te helpen en dit was geen probleem. Zelf ben best handig aangezien ik zelf ook in de bouw werk.

Wij zijn 100% tevreden en raden verbouwaanvraag.nl zeker aan als je enige klussen aan je huis gedaan wilt hebben.