Vloertegels in allerlei formaten

Vloertegels zijn in allerlei formaten te verkrijgen. De meest gekozen vloertegels zijn de 60×60 centimeter vloertegels. Vervolgens heeft u nog andere vloertegels waar vaak voor wordt gekozen zoals de 30×60, 75×75, 20×120 centimeter. De 30×60 centimeter tegels hebben een rechthoekige vorm en zorgen ook voor een mooi eindresultaat. De 75×75 zijn een stuk groter dan de standaard 60×60 tegels en worden vaak in dezelfde kleur voeg als de tegel gelegd. Dit creëert een illusie alsof het een gegoten betonnen vloer is. De 20×120 centimeter zijn tegels met een houtlook. Dit zijn de vier populairste tegels, uiteraard zijn er ook nog andere formaten verkrijgbaar.

Voor iedere toepassing een juiste vloertegel; Tegels33.nl. Of u nu zoekt naar tegels voor in de woonkamer, badkamer, keuken of toilet; bij Tegels33 vindt u altijd wat u zoekt. Het assortiment van tegels is erg ruim en divers. De showroom is gevestigd in Venlo. Daar kunt u meer dan 50 tegels bekijken die zijn verwerkt als tegelvloeren, en ook een aantal tegels die als wand zijn verwerkt. Het aanbod is erg divers, zo zijn er ook tegelstroken, mozaïektegels en natuursteen tegels te bekijken in de showroom. Ook voor tegel toebehoren zoals de voegmortel of tegellijm kunt u gewoon terecht op Tegels33.nl.

Voor de beste prijzen, is het zeker verstandig om te bestellen bij Tegels33.nl. Alle prijzen die online staan tentoongesteld op de webwinkel zijn per m². Om je zekerheid te geven wordt bij Tegels33 de laagste prijsgarantie gegarandeerd! De gewenste tegels worden door heel Nederland (excl. Waddeneilanden), Duitsland en België bezorgd. Er worden vaste verzendkosten berekend en besteld u meer dan 40 m², dan zijn de verzendkosten helemaal gratis. Bekijk snel het aanbod van Tegels33 en maak uw besluit. U kunt eenvoudig online of in de showroom uw tegels naar wens bestellen.