Superwoonwinkel

Superwoonwinkel

Dit is een woonwinkel die online allerlei artikelen aanbied voor huis en tuin. Echt alles voor in en om het huis hebben zij en ook de huisdieren worden niet vergeten. 

Hun website is overzichtelijk en duidelijk en door gebruik te maken van filters kan je snel en gericht zoeken.

Het uitgebreide assortiment

Op de sitemap zie alle artikelen die Superwoonwinkel.nl in het assortiment heeft bij elkaar. Zo kan je efficiënt en snel vinden wat je zoekt. Aan de rechterkant op deze site zie je een menu met nog meer algemene informatie.

Waarom kopen bij Superwoonwinkel?

Zij hebben een enorm en gevarieerd aanbod tegen gunstige prijzen. Ze leveren snel en goedkoop en de betalen gaat eenvoudig en kan ook achteraf. Vandaag voor 16:00 besteld is de volgende dag al in huis en dat meestal zonder verzendkosten. Tenslotte noemen we een klantenservice waar je terecht kan voor vragen of een deskundig advies. 

Superwoonwinkel

Instructies

Superwoonwinkel geeft extra informatie als services, bijvoorbeeld over onderhoud of reinigen van producten. Voor een aantal artikelen hebben zij een instructie op hun website geplaatst. Lees deze even door voordat je overgaat tot je aankoop. Dit voorkomt teleurstellingen of een miskoop.

Verzenden en retourneren

DPD verzorgt de verzending van de bestellingen en vandaag besteld is meestal op de volgende werkdag of op zaterdag al bij je thuis aangeleverd. Nadat je de bestelling geplaatste hebt ontvang je direct een track & trace-code. Zo kan je je bestelling stap voor stap volgen. Hier vind je alle informatie over het verzenden of retourneren van producten.