Quick-Step laminaat: eindeloos plezier

Wie aan laminaat denkt, denkt aan Quick-Step. Het is een van de meest bekende laminaatmerken in Nederland. Een merk dat garant staat voor kwaliteit, een ruime keus en duurzaamheid. Met een Quick-Step laminaat vloer haalt u het gevoel van echt hout of steen naar binnen. De moderne dessins bestaan uit verschillende motieven van eiken en natuurlijk leisteen. Dat het merk daarbij probeert zijn ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden, zorgt ervoor dat Quick-Step laminaat een duurzame en verantwoorde keuze is.

FillWyIzNjAiLCIyNzAiXQ-108204_6001_Quick-Step_Largo_LPU1283 eik witvernist LHD

De voordelen van Quick-Step

Quick-Step laminaat is eenvoudig te plaatsen en gemakkelijk te onderhouden. Vuil en vocht kan gemakkelijk verwijderd worden en dankzij de watervaste verlijmde basisplaat is het spatbestendig. Gemorste drank of water trekt hierdoor niet direct in het laminaat. De Scratch Guard toplaag in combinatie met de HDF-kernplaat zorgt er daarnaast voor dat Quick-Step laminaat stootvast is en in het bezit is van goede akoestische eigenschappen (in combinatie met een goede ondervloer). Quick-Step laminaat is een aanschaf waar u nog vele jaren van zult genieten. Om u te verzekeren van de kwaliteit krijgt u op de vloeren van dit merk standaard 20 tot 25 jaar garantie. Dat wil toch genoeg zeggen!

FillWyIzNjAiLCIyNzAiXQ-Quick-step_Classic_108021_CL1486_Witte_es

Bij Laminaat en Parket kunt u kiezen uit een grote diversiteit in Quick-Step laminaat. Wij garanderen u de laagste prijs en bieden u graag met onze legservice een helpende hand. Informeer vrijblijvend.