Plak Het Zelf bracht mij op het idee om raamfolie te bestellen voor op mijn deur

Ik heb op de site van Plak Het Zelf, raamfolie besteld voor onze woning. Wij hebben tussen de keuken en de woonkamer een deur, en deze heeft een groot raam. Nu begon ik mij toch een beetje aan de ‘doorkijk” te storen en besloot eens op internet te kijken op zoek naar een adres waar ik vanzelf op een idee zou komen wat ik met mijn deur aan moest. Toen ik deze site aanklikte vond ik al snel een oplossing en dat is, raamfolie. Tijdens het lezen van de site kwam ik erg leuke voorbeelden tegen zo heb ik hier bedacht dat ik een tekst wil en deze dan op het raam van de deur kan plakken. op deze manier wordt er licht doorgelaten maar is het niet zo dat je volledig door het raam kan kijken.  

Echt een creatieve oplossing is het geworden

Plak Het Zelf, de naam zegt het eigenlijk al, ik heb de folie eenvoudig zelf kunnen bevestigen. En de tekst die op de folie staat is echt erg mooi en past helemaal bij mijn interieur. En nu heb ik op een creatieve een totaal andere deur gekregen en staat dit nog gezellig ook! Niet alleen voor ramen is deze folie te bestellen, hier vind je ook muurstickers en ook deze zijn in alle soorten en maten te ontwerpen. Neem daarom eens een kijkje op deze site om te zien wat ik bedoel.