Op zoek naar een nieuw interieur

Het kan best lastig zijn om een nieuw interieur samen te stellen. Dit kost namelijk veel tijd en geld. In dit blog zal ik je de meest gebruikte tips meegeven, zodat jij straks weer een interieur hebt waar je tevreden over bent en wat weer een tijdje mee kan. Schapenvachten kopen is helemaal trendy en ik moet zeggen zelf heb ik er ook aan mee gedaan. Benieuwd naar meer trends? Lees dan nu het lijstje.

Af stijlen

Dit klinkt misschien nog wat vaag, maar het houdt eigenlijk in dat je je interieur af kan maken door nieuwe accessoires toe te voegen. Veel mensen hebben namelijk te weinig accessoires en hebben daarom het gevoel dat hun interieur nog niet ‘af’ is. Ga bijvoorbeeld eens rond kijken welke accessoires je nu in je woonkamer hebt staan en wat je er nog bij zou willen. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van vazen, kleden, beelden en wanddecoratie.

Trends

Zoals je hebt kunnen lezen zijn schapenvachten op dit moment helemaal in en dan met name als je van een Scandinavische of landelijke woonstijl houdt. Het straalt namelijk zoveel warmte af. Andere trends op dit moment zijn bijvoorbeeld het veranderen van je hanglampen naar sta lampen. Dit klinkt misschien een beetje gek, maar hanglampen zijn vaak heel simpel en best fel, door het te veranderen naar sta lampen kun je leuke knusse hoekjes maken. De trends rondom het kopen van kunst veranderen best snel en daarom raad ik je aan om daar eerst goed over na te denken, omdat kunst vaak best prijzig kan zijn en je daarom geen overhaaste beslissingen moet nemen.

Persoonlijk

Iets wat natuurlijk niet kan ontbreken is jouw persoonlijke touch. Dit kan in elke vorm zijn, zoals het houden aan jouw stijl of door foto’s te verwerken in je interieur. Dit zorgt ervoor dat jouw huis aanvoelt als jouw huis en dat is natuurlijk het aller belangrijkste.