Mozaïek tegels

Ben je niet zo creatief, of laat je portie geduld te wensen over? En vind je een mozaïekvloer of muur prachtig? Dan zijn er de eenvoudige kant en klaar oplossingen te vinden in de verscheidenheid aan mozaïektegels die aangeboden worden. Zo leg je bijvoorbeeld een prachtige mozaïekvloer in kant en klare stijlen en kleuren, de keuze is enorm. Of je versiert de wand van je badkamer met een mooie mix die je kant en klaar op een matje kunt aanschaffen. Het maakt niet uit of je nu houdt van zwart/wit, of verschillende blauwtinten, of dat u gaat voor een nog veel bontere kleurensamenstelling, het is allemaal te vinden.logo

Ook kunt u tegenwoordig zelfs een eigen logo bijvoorbeeld kant en klaar laten maken. Of er zijn ook afbeeldingen te vinden, neem nu bijvoorbeeld de afbeelding van een boeddha, ook deze is volledig voorbereid, zodat u het alleen nog maar op de gewenste plek hoeft te plaatsen. Vele patronen zijn denkbaar, en u kunt natuurlijk verschillende patronen in een zelfde kleur naast elkaar leggen of op uw muur plaatsen met mozaïektegels.

Al je dit allemaal veel te druk vindt, maar gewone tegels saai vindt, dan kun je natuurlijk ook voor de matjes met effen mozaïektegeltjes gaan. Dan heb je een egale kleur, met als bijkomend voordeel voor de vloer dat de vloer anti slip wordt, aangezien er meer voegen zitten in de mozaïektegels ten opzichte van gewone tegels.