Loungebank populair tuinmeubel

witte loungebank buiten

In de zomer is het heerlijk om lang buiten te zitten. Je bent in het algemeen met het mooie weer zelfs vaker buiten dan binnen. Het is dan dus ook van belang dat je buiten lekker comfortabel en gezellig kunt zitten met vrienden en familie. In de zomer zijn de loungebanken voor buiten erg populair. Een loungebank zit heerlijk en je kunt er heerlijk in ontspannen. Ook is het gezellig om ’s avonds met vrienden of familie in te zitten. Het zit namelijk een heel stuk fijner dan de gewone tuinstoelen. Ik vertel je in dit artikel meer over de verschillende soorten loungebanken voor buiten.

witte loungebank buiten

Witte loungebank buiten

Je kunt een loungebank buiten in de zon neerzetten, maar je kunt hem ook in de schaduw plaatsen (bijvoorbeeld onder een overkapping). Wanneer je een loungebank in de zon wilt plaatsen raad ik je aan om een witte loungebank buiten aan te schaffen. De kleur wit stoot de zon namelijk af en wordt dus minder heet. Dit is ideaal want iedere andere kleur wordt een stuk warmer als het in de zon staat en dat is niet prettig om er dan op te zitten. Wanneer je de loungebank in de zon plaatst kun je lekker comfortabel in de zon liggen. Dit ligt bovendien een stuk prettiger dan een tuinstoel.

Zwarte loungebank buiten Als je de loungebank in de schaduw gaat plaatsen bijvoorbeeld onder de overkapping is een zwarte loungebank juist weer prima. Onder een overkapping komt de zon niet dus dan kun je gerust een wat donkerdere kleur loungebank aan schaffen zonder dat die heet wordt. Ik zou je aanraden om een loungebank te kiezen die mooi past bij de overkapping. Voor loungebanken in de schaduw worden vaak de kleuren grijs of zwart gekozen, maar in principe is iedere kleur mogelijk voor in een overkapping. Let alleen wel op dat alle kleuren van de overkapping zelf en de accessoires is de overkapping mooi combineren met de kleur van de bank.