Lichtplafond

Lichtplafond

Voordelen van een lichtplafond

Voldoende licht is overal belangrijk. In huis, op het werk, in galerijen, in musea, etc. Overal hebben we licht nodig. Daar kun je voor zorgen met een lichtplafond. Lichtplafonds zijn eigenlijk gewone spanplafonds, maar boven het spanplafond wordt gebruikgemaakt van de vele mogelijkheden van LED-verlichting. Hierdoor is er altijd voldoende licht in een ruimte. In dit blog vertellen we je graag wat meer over de voordelen van een lichtplafond. Lees dus snel verder.

De mooiste lichteffecten

Met de translucente doeken kun je de mooiste lichteffecten behalen. En er zijn verschillende mogelijkheden in lichtdoorlaatbaarheid en kleuren, waardoor je eenvoudig het gewenste resultaat kunt realiseren. Wil je warm en sfeervol? Levendig? Natuurlijk licht? Of toch diffuus? Het is allemaal mogelijk met een lichtplafond!

Licht wordt een dynamisch gegeven

Voor het creëren van een bepaalde sfeer is het ook mogelijk om beelden of video’s op de doeken te projecteren. Dit zorgt voor nog meer beleving. Dankzij een lichtplafond wordt licht een dynamisch gegeven in de inrichting van de ruimte.

Meer toepassingen van een lichtplafond

Een lichtplafond kan ook toegepast worden met bijvoorbeeld een akoestische perforatie of print. Zo is er voor iedere ruimte een passend lichtplafond verkrijgbaar. Wat jouw wensen ook zijn, een lichtplafond voldoet hieraan!

Eenvoudig in onderhoud

Nu zul je wel denken, dit is allemaal bijna te mooi om waar te zijn. Er moet haast wel een addertje onder het gras zitten. Maar niets is minder waar! Want zelfs het onderhoud van een lichtplafond is ontzettend eenvoudig. Door de gepatenteerde harpoen zijn de plafonds en wanden altijd weer te verwijderen. Handig toch? Wonen in stijl, doe je zo! Met een lichtplafond dus! Wil je nog meer inspiratie opdoen voor jouw woning? Klik hier voor een overzicht van onze blogartikelen.