Leuk idee bij een geboorte, ballonnen bedrukken

We wonen pas een half jaar in ons nieuwe huis, hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk wonen we er nu. Het is een erg leuke buurt, met overal jonge gezinnen, met of zonder kinderen. Wij zelf hebben besloten om nog even niet aan kinderen te denken, kan altijd nog, hoewel het af en toe wel begint te kriebelen als ik onze nieuwe buurvrouw met een dikke buik voorbij zie schuifelen, het heeft wel wat. Inmiddels zijn we de beste vrienden geworden, ook met meerdere mensen in de buurt is het af en toe heel gezellig, en zijn we al vaker bij elkaar op visite geweest. Omdat mijn buurvrouw bijna is uitgerekend wil ik iets voor haar doen, had toevallig op internet de site van Maxilia gelezen, ook dat ze hier ballonnen bedrukken, dat is precies wat ik zocht. Ballonnen in de kleur van een jongen of een meisje met de naam en de geboortedatum erop, dat lijkt me echt geweldig. Nu maar afwachten in welke kleur ik de ballonnen bedrukken kan bestellen.  44369_1131-roze-

Het is een jongen, Daan is de naam

Eindelijk is het dan zover en is onze buurjongen Daan geboren. Zowel meet hem als met zijn moeder is alles in orde. Natuurlijk heb ik meteen de ballonnen besteld, en precies voordat de buurvrouw thuis kwam heb ik ze met een paar buurtjes snel overal opgehangen, zowel binnen als buiten, laat ze nu maar thuis komen. Het zag er allemaal heel feestelijk uit toen mijn buurvrouw met haar zoon de straat in kwam rijden, wat vond ze de verrassing me de ballonnen geweldig!  49430_balloons-25737_640 copy