jung schakelmateriaal is geweldig

Afgelopen weken zijn we flink bezig geweest in ons nieuwe huis. Er moest echt van alles gedaan worden. Zo moesten we schilderen, nieuwe vloer leggen en nieuwe stopcontacten. Aangezien er nieuwe stopcontacten zijn en die vele malen beter zijn, heb ik direct besloten om die te kopen. Een goede kennis van mij had ze al gekocht op de website van www.elektrawinkel-online.nl/.  Het bedrijf beschikt over een gigantisch assortiment en is ook erg voordelig. Daarnaast staan er hele goede recensies op de website. Een klant geeft dat veel vertrouwen, dus top!

Aangezien ik niet precies wist welke ik moest hebben, had ik telefonisch contact met ze opgenomen. Telefonisch stonden ze mij erg netjes en professioneel te woord. Zo gaven ze mij advies om voor de jung schakelmateriaal te gaan. Bij het bestellen van en jung schakelmateriaal profiteerde je van de volgende voordelen:

  •  Snelle levering (tussen de 1 en 3 werkdagen).jung schakelmateriaaljung schakelmateriaal
  •  Het juiste product voor iedere klus.
  •  Ruime productkennis.
  •  Alle producten direct uit voorraad leverbaar.
  •  Veilig bestellen en betalen.

Zijn zijn erg belangrijke punten waar je als klant zijnde op let.

Een uitstekende service.

Niet alles telefonisch hebben ze een goede service, maar ook de levering was perfect. Binnen 1 dag had ik al mijn bestelling binnen. Het is daarom ook echt een aanrader om hier jouw stopcontacten te bestellen. De producten die ze leveren beschikken over goede kwaliteiten, dus top!

Kijk voor meer informatie op de website. Mocht je vragen hebben kan je ze telefonisch bereiken en via de mail. Ze staan je graag te woord!