Jouw huis reinigen, hoe graag doe jij het?

huis reinigen

huis super schoon

Het huis reinigen, vele hebben hier een hekel aan. Ik moet zeggen nu ik al enig tijd op mijzelf woon, heb ik hier nog niet zo’n moeite mee. ik ben dan ook iemand die alles graag schoon wil hebben. Ik ben dan ook weer niet iemand die meerdere dagen per week schoonmaakt. Meestal doe ik dat op een zondag. Ik maak dan gelijk mijn hele woning schoon. Ik heb voor deze dag gekozen omdat in het weekend er vaak vriendinnen van mij langs komen. Na een gezellige avond met de meiden is het de volgende dag toch vaak wel een rotzooi. Vandaar de zondag dus. 

Ik heb overigens een goede site waar ik sinds een tijdje mijn schoonmaakspullen koop. Deze wil ik dan ook graag met jullie delen in de hoop dat jullie er iets aan hebben. Vooral mensen die op hun zelf wonen, moeten op sommige dingen besparen. Hier zijn alle producten dan ook erg goedkoop en bovendien werken ze goed!

stofzuigmondje

Website heet schoonmaakspullen-bestellen.nl

huis reinigenIk ben dan ook benieuwd of jullie de site al kennen? Ik werd hier zelf op geattendeerd door een vriendin van mij. Zij woont nu al twee jaar langer dan mij op zichzelf. Dus ik heb een hoop trucjes en handigheidjes van haar geleerd. Je huis reinigen is dan ook niet iets wat altijd vervelend hoeft te zijn. Wanneer jouw vrienden ook op zichzelf wonen kun je om de week samen de woningen van elkaar schoonmaken. Je bent dan sneller klaar en zo kun je teminste gezellig met elkaar blijven kletsen.