Houd insecten buiten met plissé hordeuren

Niets is zo vervelend als het binnenkomen van insecten terwijl je lekker in je huis zit te ontspannen. Vooral in de zomer kunnen vliegen en muggen voor veel overlast zorgen. Gelukkig is er een oplossing in de vorm van plissé hordeuren. In dit artikel leer je alles over deze handige hordeuren.

Wat zijn plissé hordeuren?

Plissé hordeuren zijn hordeuren die bestaan uit een gevouwen gaas. Door het gaas in te trekken in een cassette, kun je de deur gemakkelijk openen en sluiten. Het gevouwen gaas is ook beter bestand tegen windstoten dan traditionele hordeuren. Hierdoor blijft het gaas op zijn plaats, zelfs op winderige dagen.

Voordelen van plissé hordeuren

Plissé hordeuren hebben verschillende voordelen ten opzichte van traditionele hordeuren. Een van de voordelen is het gemakkelijk openen en sluiten van de deur. Dit komt doordat het gaas gevouwen wordt in plaats van opgerold, waardoor de deur gemakkelijk te bedienen is. Bovendien zijn plissé hordeuren erg stijlvol en passen ze goed bij moderne interieurs. Daarnaast nemen ze weinig ruimte in beslag en zijn ze eenvoudig te installeren.

Tip: https://www.plissehordeurenwebshop.nl/hordeuren/ 

Hoe installeer je plissé hordeuren?

Het installeren van plissé hordeuren is eenvoudig en kan door de meeste mensen zelf worden gedaan. Het enige wat je nodig hebt zijn een paar eenvoudige gereedschappen, zoals een boor en schroeven. Plissé hordeuren worden geleverd met een installatiehandleiding en alle benodigde onderdelen. Volg gewoon de instructies en je hebt je nieuwe hordeur in een mum van tijd geïnstalleerd.

Conclusie

Plissé hordeuren zijn een geweldige oplossing voor mensen die insecten buiten willen houden zonder dat ze een traditionele hordeur willen installeren. Plissé hordeuren zijn gemakkelijk te bedienen, nemen weinig ruimte in beslag en zijn eenvoudig te installeren. Bovendien zijn ze erg stijlvol en passen ze goed bij moderne interieurs. Dus als je op zoek bent naar een manier om insecten buiten te houden, overweeg dan zeker het installeren van plissé hordeuren.