Horsystemen Zeeuws Vlaanderen: muggen en vliegen komen er niet meer in

Muggen en vliegen in huis. Een grote bron van ergernis. En makkelijk te voorkomen met behulp van een horsysteem. Horsystemen Zeeuws Vlaanderen koopt u bij Croes Home Projects in Zeeland.  Met een horsysteem zet u lekker uw ramen en deuren open voor frisse lucht maar houdt u vliegen en muggen buiten. Geen hinderlijk gezoem, jeukende muggebulten of ander vliegend ongedierte meer in huis.

Soorten horsystemen

Er zijn verschillende soorten horsystemen. Zo zijn er plissé-inklemhorren, inklemhorren, schuifhordeuren, dakraamhorren, scharnierhordeuren, voorzethorren, rolhorren en voorzethorren. Voor ieder raam is er een horsysteem. Of het nu een schuifraam, uitzetraam of draaikiepraam is, er zijn diverse mogelijkheden. Terrasdeuren zijn geen probleem. Ook het op maat maken van een horsysteem behoort tot de mogelijkheden.

Horsystemen Zeeuws Vlaanderen

Alle horren zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en hebben een lange levensduur en optimaal gebruiksgemak. De horsystemen zijn in diverse ral-kleuren verkrijgbaar. Doordat er geen dure showroom is en alles rechtstreeks bij de leverancier wordt besteld, kunnen concurrerende prijzen gehanteerd worden. Croes Home Projects staat voor kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Van goed advies tot vakkundige montage en perfecte afwerking. Uiteraard inclusief fabrieksgaranties.

Naast horsystemen kunt u bij Croes Home Projects ook terecht voor buitenzonwering zoals screens, markiezen en uitvalschermen en binnenzonwering zoals rolgordijnen, jaloezieën en lamellen. Daarnaast levert Croes andere diensten zoals schilder- en behangwerken, PVC- en laminaatvloeren, rolluiken, woningstoffering, terrasoverkapping en sectionale garagepoorten en roldeuren.

Geniet van het voorjaar en de zomer zonder muggebulten en irritant gezoem? Kies voor horsystemen Zeeuws Vlaanderen van Croes Home Projects. Neem een kijkje op de website voor alle verschillende diensten en maak een afspraak voor persoonlijk advies.

Croes Home Projects