Hoe werkt een locker met pincode?

PIN-gecodeerde beveiliging ontgrendelt de lockers met pincode. Deze pincode is standaard vier cijfers lang, maar u kunt deze desgewenst wijzigen. Uw operator kan ook pincodes genereren, waardoor u in korte tijd veel verschillende pincodes kunt verspreiden. Deze pincodes zijn voorgeprogrammeerd en kunnen worden verkregen met behulp van de meegeleverde software, wat erg handig is, vooral in de evenementenbranche. Bovendien wordt de oude code direct gedeactiveerd wanneer een nieuwe pincode wordt toegepast. Dit is ook de reden waarom dit locker vergrendelingsmechanisme uitstekend is wanneer lockers slechts één of twee keer per dag nieuwe gebruikers ontvangen.

Functionaliteiten van lockers met pincode

Lockers met pincode hebben verschillende functies. Uw operator kan bijvoorbeeld tijdsbeperkingen opleggen. Dit houdt in dat wanneer kluizen na een bepaalde tijd worden geopend, zoals na 0.00 uur of 24 uur na gebruik, ze onmiddellijk worden vergrendeld. Verder is een combinatie van PIN en RFID denkbaar, wat voor extra bescherming zorgt. Deze mogelijkheid is essentieel bij het opbergen van extreem dure of risicovolle dingen in de lockers, wat altijd het probleem is met aanpasbare lockers.

Opslag

Op elke zakelijke werkplek is een eigen en veilige opslag van vitaal belang. Werknemers hebben een locatie nodig om hun spullen te stallen, vooral als ze geen vaste werkplek hebben. Tegenwoordig gebruiken veel bedrijven open vloerpatronen om samenwerking en efficiëntie te bevorderen, maar dit vermindert ook de productie van hoogwaardige opslagruimtes omdat werklocaties voortdurend veranderen. Deze kluisjes kunnen worden gebruikt om privé dingen, papieren documenten, consumentenapparatuur en andere items die niet in de open lucht kunnen worden bewaard, te bewaren.