Hoe pimp en upgrade je jouw badkamer?

spiegel met verwarming

De badkamer is de plek waar vrouwen enorm veel tijd spenderen. Een crème tegen rimpels, een zonnebrand tegen de zon, en een exfoliant om de poriën te verkleinen. Dit is enkel alle skin care die wordt opgedaan. De make-up is een heel andere categorie aan badkamerproducten en zal daarom nog meer tijd in beslag nemen van de vrouw. Als je er zoveel tijd doorbrengt, is het leuk om de badkamer ook eens een make-over te geven.

spiegel met verwarming

Jouw badkamer restylen: hoe krijgt jouw badkamer een luxere uitstraling?

De meeste vrouwen dol op het restylen van kamers. De badkamer wordt vaak overgeslagen. Dat is zonde. Een budgetproof manier om jouw badkamer een totaal andere uitstraling te geven is door deze bijzondere spiegel toe te voegen!

Spiegel met verwarming: de trend van nu!

Deze spiegel lijkt een overbodig product, maar niets is minder waar. Hieronder staan twee redenen waarom deze spiegel sowieso thuishoort in jouw badkamer, en waarom dit item echt iets voor jou is, als je je badkamer wil gaan restylen.

Lekker warm voor in de winter

Een spiegel is een onmisbaar onderdeel van jouw badkamer, omdat je jezelf natuurlijk moet en wil bekijken als je bezig bent met jouw routine. Je weet anders niet hoe je haar eruit ziet, en of je je mascara inderdaad op je wimpers smeert. De meeste huishoudens hebben dan ook een spiegel in de badkamer, maar daar houdt het ook bij op. Een spiegel met verwarming, dat is helemaal hip nu. Het is ook nog eens heel fijn op koudere dagen, omdat je zo geen kou hoeft te lijden. Want zeg nou zelf, bibberen van de kou en make-up opdoen, dat is geen match made in heaven. Ideaal dus, zo’n luxe spiegel!

Een luxe en knusse uitstraling

Een spiegel met verwarming is niet alleen functioneel, het is ook nog eens ontzettend stijlvol om deze spiegel in jouw badkamer op te hangen. Deze spiegel zorgt ervoor dat jouw badkamer de uitstraling krijgt van een luxe vijf sterren hotel. Een VIP badkamer, dat wil toch iedereen?! Dankzij deze spiegel wordt deze droom werkelijkheid. Het lijkt alsof jouw badkamer regelrecht uit de showroom van een winkel komt. Geweldig!

En, heb jij ook zo’n zin gekregen om jouw badkamer een volledige make-over te geven? Vergeet vooral niet een aantal spiegels op te hangen waarin verwarming zit. Je zult hier echt plezier van gaan hebben, helemaal in de winter!