Het laatste redmiddel: Houtwormen bestrijden.

Stel je hebt net een nieuwe woning gekocht en je bent erachter gekomen dat je last hebt van houtworm. Wat doe je dan? Ikzelf wist dus absoluut niet wat ik moest en kon doen om het te bestrijden. Houtwormen bestrijden had ik eigenlijk nog nooit van gehoord dat het mogelijk was, tot een vriend van mij de tip had gegeven om een bedrijf in te schakelen om het probleem op te lossen. Op het internet heb je diverse bedrijven die het willen bestrijden, helaas zijn de kosten bij de meeste nogal aan de hoge kant. Ik heb net een nieuwe woning gekocht en kan het niet permitteren om ook nog eens hoge kosten aan het bestrijden te moeten betalen.

Eindelijk een goed bedrijf gevonden.slide2

Uiteraard zijn er ook nog bedrijven die kiezen voor het eindresultaat en niet de kosten ervoor. Dit bedrijf die ik dan gekozen hebt kwam in mijn ogen als het beste uit de bus! Bij fdplaagdierpreventie merkte ik gelijk dat hun kiezen om houtwormen bestrijden ook serieus op te pakken en niet te kiezen voor hoge kosten. Dit alles bij elkaar heeft ervoor gezorgd dat hun diezelfde week nog bij mij langs zijn geweest om aan de slag te gaan in mijn woning!