Een lichtkoepel bespaard kosten!

Zoals de titel al zegt, het bespaard kosten. En niet zo’n beetje ook. Het gezegde luidt ook wel: ”Voor niks gaat de zon op!” Om dit geval verder uit te leggen ga ik u een voorbeeld geven. Als u meer licht wil is de eerste optie om een lamp op de hangen of een sterkere lamp in zijn houder te doen. Echter kunt u veel meer geld besparen door een lichtkoepel aan te schaffen. Het is niet een hedendaags klusje om deze lichtkoepel te monteren en misschien komt er ook wat mankracht bij kijken, maar daarna zal u alleen maar besparen in de toekomst met deze beslissing. Op plekken waar overdag licht moet zijn en ’s avonds donker is deze oplossing dus zeer geschikt. Denk hierbij aan een schuur die in de avond uren niet meer actief is. Als nood kan er nog wel een lamp opgehangen worden maar deze zal minimaal gebruikt worden.

Eigen ervaring

Sinds een drietal weken ben ik zelf ook in het bezit van zo’n ding en het scheelt wel heel wat energiekosten van wat ik zelf heb gemerkt. Die van mij heb ik gemonteerd op zolder, deze ruimte wordt alleen overdag gebruikt door mijn partner en heeft in de nachtelijke uren geen functie dus voor mij was het een top oplossing om het op deze manier te doen. Bouw-handel heeft een rijke keuze en u zal dan ook zeker slagen. Fijne klantenservice en een snelle afhandeling zijn een kenmerk voor dit bedrijf. Tot de volgende keer!