De infraroodcabine van Bodyfit

Infrarood

Een infraroodcabine van Bodyfit is een goede manier om wel gebruik te kunnen maken van een infraroodsauna, zonder direct je hele huis te moeten verbouwen. De cabines van Nobel kunnen namelijk in zijn geheel geplaatst worden in een bepaalde ruimte. Wil je hem op zolder, in de badkamer of in de schuur? Het is allemaal mogelijk want de cabine is een geheel zodat je alles ineen hebt wat je nodig hebt.

InfraroodcabineDe voordelen van de infraroodcabine van Bodyfit

De infraroodcabine van Bodyfit mag eigenlijk geen sauna genoemd worden. Dit woord is voorbehouden aan de traditionele Finse sauna waar temperatuur en luchtvochtigheid anders zijn dan in een infraroodcabine. Infrarood dringt sneller en dieper door in de huid en spieren waardoor mensen met bijvoorbeeld reumatische klachten hier ook veel baat bij kunnen hebben. Het ontspant de spieren en gewrichten worden soepeler. Ook is het goed voor de bloedsomloop. Natuurlijk is het ook ontspannend waardoor het rustgevend is om er gebruik van te maken.

Eenvoudig online bestellen via de webshop

BodyfitDeze infraroodcabine van Nobel is te koop via de webshop van Bodyfit. Je kunt hier je eigen cabine samenstellen. Allereerst kies je voor de afmetingen, het type straler en de houtsoort en daarna kun je nog verschillende opties toevoegen. Je ziet direct de meerprijs dus je komt niet achteraf voor verrassingen te staan. Bovendien kun je via de webshop ook allerlei leuke en handige accessoires kopen om het gebruik van de cabine nog leuker te maken. Denk bijvoorbeeld aan geuren voor aromatherapie, verzorgingsproducten en rugsteunen. Maar ook voor producten voor reiniging en onderhoud kun je prima terecht in de webshop. De infraroodcabine combineert wellness met flexibiliteit en gemak en is daardoor uitstekend geschikt voor thuis. Zo kun je ook thuis het gevoel van een wellnesscentrum ervaren.