CPO project uitbesteden?

Met het aanschaffen van een nieuwe woning dien je er rekening mee te houden dat er meer bij komt kijken als dat je verwacht. Het feit dat je het altijd “eigen” maakt is er een, maar wist je dat je een CPO project kan starten met een erkende architectenbureau? Op de website van Troost en Rutjes architecten ben je dan ook aan het juiste adres wanneer je dit goed en snel geregeld wilt hebben. Hun kennis op het gebied van architectuur zorgt er goed voor dat het werk netjes en zorgvuldig wordt uitgevoerd. Geen onnodige hoge kosten, geen lange wachttijden, gewoon snelle zorg voor een zeer betaalbare prijs!

J_30b252c9cf-300x225

Ik was voor een tijd terug namelijk ook druk aan het zoeken naar een geschikt bedrijf waar ik heen kon om mijn project op te starten. Door telefonisch in contact te komen met hun was het maken van een afspraak snel gedaan. Ook tijdens deze afspraak werd ik netjes en professioneel te woord gestaan. Hierdoor heb ik ook besloten om hun in te huren voor het project van onze nieuwe woning! Ik kan in ieder geval niet meer wachten tot het zover is dat we eindelijk onze intrede mag maken in onze nieuwe woning.