Boxspring

Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe boxspring, al een lange tijd was ik op zoek naar een geschikt bed, omdat ik erg veel klachten heb met mijn rug. Een boxspring biedt me de juiste ondersteuning tijdens het slapen en bij het slapen. Ik heb de boxspring nu ongeveer 2 weken en ik merk dat mijn rugklachten afnemen. Het bed geeft een duidelijke comfort aan mijn slaappositie.

panna-elektr_niet-opgemaakt_1Samen met de winkelier heb ik gekeken naar verschillende matrassen en boxen die passen bij mijn slaap positie. We hebben naar verschillende factoren gekeken. Daarnaast heb ik zelf het design samen mogen stellen. Ik ben uiteindelijk voor een boxspring gegaan zonder hoofd en voeten bord. Zo kan ik gemakkelijk in het bed stappen, zonder dat er iets in de weg staat.

De boxspring zelf is al best hoog. Daarom ben ik niet voor een elektrische boxspring gegaan.
De boxspring biedt me al de mogelijkheid om gemakkelijk in te stappen, hier heb ik gelukkig nog geen elektrische box voor nodig.

boxspring-narvik-plaidDe winkelier heeft me erg goed geholpen en de keuze was reuze. Het was erg fijn om tijdens de koop iemand in de buurt te hebben die ook werkelijk verstand had van boxspring bedden. Persoonlijk was ik er nooit achter gekomen welke samenstelling het beste bij mij zou passen.

Ben je geïnteresseerd in een boxspring en wil je echt een goed advies bij het uitkiezen? Neem dan eens een kijkje bij deze gespecialiseerde boxspring winkel, service en kwaliteit staat hier garand. Ze kunnen je vast verder helpen met het zoeken van een geschikte boxspring.