Alles dat je wil weten over mflor PVC

mflor PVC

Wanneer je een vloer uitzoekt, dan zal het je opvallen hoe ontzettend veel keuze er is. De ene vloer is de andere niet. Wellicht ben je in je zoektocht de naam Mflor PVC al wel eens tegengekomen. Mflor PVC staat voor bepaalde luxe en uitstraling. Mflor is een merk maar ook een type vloer dat:

  • gezien wordt als design
  • gezien wordt als de beste in zijn soort
  • altijd gemaakt is van stevig en duurzaam PVC

Over Mflor

Mflor kun je absoluut de marktleider noemen als het gaat om designvloeren die gemaakt zijn van pvc. Ze zijn dan ook met recht specialist te noemen, en noemen zichzelf ook zo. Door de unieke designs en goede kwaliteit hebben ze inmiddels al meerdere prijzen gewonnen en bekendheid ontvangen vanuit alle hoeken van de samenleving. 

mflor PVC

Over PVC

De vloeren van Mflor zijn gemaakt van PVC en dat is geen toeval. Dit materiaal is namelijk uniek in zijn soort .PVC is een kunststof welke je heel goed kunt bewerken. Dat wil zeggen dat je er van alles van kunt maken. Wanneer je dit doet, gaat het niet ten koste van de kwaliteit. PVC is namelijk niet alleen heel flexibel maar ook heel stevig. Je kunt er daarom perfect vloeren van maken.

Net echt

Het voordeel van PVC als het gaat om het maken van vloeren, is dat je het zo kunt bewerken dat het ontzettend lijkt op andere materialen. Wie bijvoorbeeld graag een houten vloer wil maar niet het geld kwijt wil zijn dat daarbij komt kijken, kan een PVC vloer in huis halen. Dat is vaak iets goedkoper in aanschaf maar vooral in onderhoud. Een PVC vloer hoef je namelijk niet zoveel te behandelen als bijvoorbeeld eikenhout.

Steen

Ook natuursteen en beton kun je gemakkelijk namaken van PVC. Daarom wordt het ook wel het beste alternatief genoemd. Ga voor kwaliteit van Mflor en de vloer is niet van echt te onderscheiden.