Aannemersbedrijf in Eindhoven en omgeving

Over het aannemersbedrijf in Eindhoven en omgeving zijn wij bijzonder goed te spreken. Wij zijn niet de enige die hier over goed spreken, want de klanten hebben 040 Aannemer met een gemiddelde score van: 8,4 beoordeeld. 

Omdat wij ons huis aan het renoveren zijn, hebben wij in eerste instantie gezocht naar een bedrijf die ons hiermee kon helpen. Merendeel waren de bedrijven die wij hiervoor hadden gebeld veel te duur en daarom haakten wij maar meteen af. Onze zoektocht was uiteindelijk bij het bovenstaande klusbedrijf terecht gekomen en ook hier hebben wij de nodige informatie opgevraagd. Tevens een offerte om erachter te komen hoeveel het allemaal zal gaan kosten als wij dit bedrijf in gaan schakelen.  

Goed aannemersbedrijf in Eindhoven en omgeving nodig?

Omdat wij van boven naar beneden onze woning willen renoveren, hebben wij de hulp van een professioneel bedrijf ingeschakeld. Sommige dingen kunnen wij zelf, maar een nieuw dakkapel plaatsen gaat een beetje te ver. Helaas heeft deze het de laatste jaren niet overleefd. Het dak lekt en de ramen krijgen wij niet meer helemaal dicht. Deze zijn helemaal krom getrokken en hierdoor sluiten de ramen niet meer. Wel jammer, want door de dakkapel heb je veel meer ruimte op de zolder. 

Dit was dus het eerste punt wat aangepakt moest worden. De rest in onze woning was niet echt nodig, maar meer om ons huis mooier te maken. Zo hadden wij een lijst gemaakt met alle punten die wij het liefste gemaakt of gerepareerd wilden hebben. Deze lijst hebben wij samen met een klusjes man van dit bedrijf doorgenomen. Sommige dingen was geen enkel probleem, maar een enkel puntje moest aan gepast worden. 

Geweldig resultaat

Nadat een klusjesman bij ons thuis was geweest en alle punten had bekeken is er een offerte gemaakt. Deze kregen wij een paar dagen later opgestuurd. Aandachtig hebben wij deze doorgelezen en voor akkoord getekend en retour gezonden. Eindelijk kon de renovatie van ons huis beginnen. 

De afspraak was om als eerste het dakkapel te maken. Wij gingen ervan uit dat deze helemaal eraf gehaald moest worden en er een nieuwe op te zetten. Maar tijdens het gesprek van de klusjesman kregen wij te horen dat het geraamte, op het raam na goed was.  Wel was het dak en de buitenkant niet meer in goede staat, maar als dit vervangen zal worden kon het dakkapel nog een hele lange tijd meegaan. Dit scheelde ons weer extra geld en daar waren wij al zeer tevreden over. Uiteindelijk hebben wij een prachtig dakkapel gekregen met een raam die makkelijk open en dicht kan. 

Klusbedrijf nodig?

Nooit geweten dat je in Eindhoven en omgeving een bedrijf hebt zitten die elke klus aan kan pakken. Of het nu om schilderen, renoveren of verbouwen gaat, dit bedrijf kan jou er goed mee helpen. Zelf de hulp van een loodgieter kan je hier inhuren. Best wel handig wanneer je een klus geklaard moet hebben. Je hoeft slechts het telefoonnummer 040-2051882 te bellen en een klusjesman is al onderweg.